Sou a: Inici / Entitats / Centre Olianès

Centre Olianès

Centre Olianès

El Centre olianès és una associació cultural del poble d’Oliana. Els seus fins són aproximar al màxim de persones possibles la cultura i l'espectacle implicant a la població en activitats culturals amb benefici social.

Per dur-ho a terme, promociona i realitza activitats de tot tipus com poden ser festes, trobades, actes i espectacles. Fomenta l'associacionisme i la participació ciutadana ajudant i donant suport a tot tipus de col·lectius que pretenen realitzar alguna activitat cultural.

A part de les activitats o projectes de durada determinada, l’entitat també té dos seccions que funcionen autònomament i el Centre olianès únicament gestiona la part econòmica i legal. Les seccions són: La Banda de Cornetes i Tambors d’Oliana i la companyia teatral T-verd.

  •  La Banda de Cornetes i Tambors d’Oliana (BCTO) és una agrupació musical de caràcter amateur que encapçala diferents desfilades i actes oficials a ritme de marxes.
  • La companyia teatral T-verd és un grup d’actors i actrius no-professionals que treballen per representar obres teatrals.

Dades de contacte 

Per més informació els trobareu al Carrer Major 33 baixos, d’Oliana, trucant al 682 672 053 o a les xarxes socials Facebook i Twitter

El correu electrònic és centreoliana@gmail.com.

Localització

Accions del document