Sou a: Inici / Entitats / CAU de l'ArT

CAU de l'ArT

Centre de Creació artística, innovació i desenvolupament social, és una associació internacional amb seu a Oliana i 8 anys de trajectòria.

CAU de l'ArT

Centre de Creació artística, innovació i desenvolupament social, és una associació internacional amb seu a Oliana i 8 anys de trajectória.

Innovació i creativitat: 

Treballem amb socis d’Europa i Sud América. Desenvolupant projectes d’emprenedoria social com la plataforma per Emprenedors Socials d’Europa “YEScowork.eu” amb Universitat CEGE y DATAJOCKEY, amb suport de U.E i Generalitat. Projectes artístics: formacions, performances.. com ara el Seminari Joves Creadors  Seu d’Urgell 2015, o la participació en exposició internacional al Fòrum de les Cultures, Valparaíso 2010- Xile.

Turisme cultural: 

Dissenyem i assessorem en la promoció del turisme cultural, com els Creuers del’Art, una forma diferent de viatjar i descobrir altres cultures. Amb el patrocini de Royal Caribbean i Gira món Viatges.

Cooperació: 

Projectes relacionats a les “pateres” i refugiats. Hem fet intercanvis de tècniques artesanals a la Sabana de Veneçuela, altres tallers en col·laboració amb el Circ Kusi Wasi Perú, entre d’altres.

Jocs del món:

Animacions Inter generacionals en espais públics. Treballats de forma artesanal i amb l’ús de materials reciclats. Sortim als carrers, festes, fires per animar a que totes les generacions juguin conjuntament.

Artesania:

Organitzem esdeveniments relacionats amb l’artesania: tallers al nostre local i en fires, trobades, xerrades d’artesans emprenedors i també fires benèfiques, l’última al Mercat de Nadal al Hilton, Barcelona

Festival del’ArT 

Creat fa 5 anys, al Castell amb l’associació Amics del Castell, el Festival s’ha aturat per falta de pressupost, però la feina de documentació, recuperació i manteniment segueixen fent-se. Arrel del Festival s’ha aconseguit: (1) Un Jardí de roses amb escultures integrades (2) Augment de turistes que visiten el Castell. (3) Entrevistes dels últims pobladors del Castell. (4) Edició i presentació del llibre “El Jardí de les Dreugels”.

Estades d’Art al nostre local: 

Oferim un espai per a artistes i amants de l’art, on desenvolupar les habilitats artístiques guiades per professors d’art.  Treballant tot tipus de tècniques i registres artístics. Oferim tallers personalitzats pel treball creatiu, disposant d’una sala per pintura, un taller per artesania, un taller per escultura, biblioteca, i allotjament per artistes itinerants.

Troba'ns a:

https://www.caudelart.cat

https://www.facebook.com/caudelart.oliana

http://oliana2014.blogspot.com.es/

http://caudelart.blogspot.com.es/

www.yescowork.eu 

Accions del document