Sou a: Inici / Entitats / Bicis on the rocks

Bicis on the rocks

Clib ciclista

Club Ciclista Bicis on the rocks

 

Divendres 10 de juliol de 2009.Aquesta podem dir que és la data on es va començar a forjar el nostre club. Uns quants “bikers” del poble, encoratjats per poder veure passar el Tour de France i gaudir d’aquest meravellós espectacle per Serra Seca, varen decidir pujar amb les seves mountainbikes.

Un cop a d’alt del port, tot i el nombrós públic, la calor, els crits de la gent animant els corredors etc... els que hi van pujar es van fixar en una cosa, alhora que es preguntaven, “ Ostres, hi ha molta gent però cada grup porta el seu maillot. Per què no nosaltres?

A partir d’aquesta reflexió la pregunta va anar derivant en diverses propostes: fer uns maillots i coulots pels quatre que sempre surten, quedar més sovint per fer sortides ... fins que al final va arribar la gran proposta que aglutinava totes les altres; fer un club, amb totes les de la llei, per a tots els Olianesos/es, o per tothom que tingui ganes de disfrutar de l’entorn tant privilegiat que ens envolta acompanyats d’aquest enginy de la mecànica, la bicicleta. Ah !!! i sobretot amb un uniforme i un escut que representa el nostre club. Per tot això i molt més, el dia 29 de gener de 2010 a les 22:00h es va crear el club de ciclisme, BICIS ON THE ROCKS.

 

Contacte:

marcregada@hotmail.com 

Accions del document