Sou a: Inici / Entitats / BatoKatú Oliana

BatoKatú Oliana

BatoKatú

BatoKatú neix a principis del 2010 després de diversos intents de formar una nova institució entre alguns membres de l'Associació de Geganters i Grallers d'Oliana.

Veient que no és fàcil i la majoria d'ells no tenen cap tipus de base, decideixen iniciar classes amb un professor de bateria que és qui els encarrila i els ensenya els diferents estils que existeixen, així com la base per a poder-los crear per ells mateixos en un futur.

La banda es comença a formar i a endinsar-se en el món de la percussió i les batucades a través de varis tallers amb professionals de varis àmbits: Taller d'expressió corporal i risoteràpia amb Leila Azhar i Taller amb Edison Aguilar de Brincadeira.

L'objectiu clar del grup des d'un inici és arribar al públic, transmetent i expressant amb el i en el món de la percussió.

Actualment, BatoKatú el formen un total de 27 persones.

Amb un look remodelat, ens convida a gaudir amb ells d'un espectacle on la música i el ball s'alien amb el públic per fer-lo gaudir i explotar d'energia, de ràbia, de somriures, de cants, de crits, de colors i d'alegria.


Dades de contacte

Contacte Representant: Àlex Cano i Fernandez
Telèfon: 647 933 327
Mail: batokatu@gmail.com

Accions del document